Hjælp

Udbetalinger

1. Hvordan laver jeg en udbetaling?

Klik på "min konto" symbolet i toppen og vælg herefter "udbetal" i menuen til venstre. Vær opmærksom på, at du kun kan udbetale, hvis din konto er verificeret. Er den ikke det, skal du først logge ind på din konto fra en pc med Nemid. Bliver dine oplysninger herefter godkendt, vil du kunne udbetale. Bliver dine oplysninger ikke godkendt, modtager du en mail med intrukser til, hvordan din konto bliver vericeret.

2. Er der grænser for, hvor meget jeg kan udbetale?

Det mindste beløb du kan udbetale er 150 kr. Det maksimale afhænger af din udbetalingsmetode. Vil du udbetale mere end det maksimale udbetalingsbeløb, skal du blot foretage flere udbetalinger.

3. Kan jeg annullere en udbetaling?

Hvis din udbetaling endnu ikke er godkendt og ikke har forladt systemet, kan du annullere din udbetaling under "min konto" --> "ventende udbetalinger". Beløbet vil herefter automatisk blive ført tilbage til din spilkonto. Står din udbetaling ikke under ventende udbetalinger, har den allerede forladt systemet og er på vej til din konto.

4. Kan jeg få mine gevinster udbetalt til mit kreditkort?

Ja, så længe udbetaling til det pågældende kreditkort understøttes. Det er ikke muligt at udbetale til Mastercard, hvorfor vi henviser til en anden udbetalingsmetode.

5. Jeg brugte et kreditkort til at indbetale med. Kan jeg udbetale via en anden udbetalingsmetode?

Ja, du kan fx vælge Trustly, hvor du kan udbetale direkte til din bankkonto.

6. Hvorfor kan jeg ikke få lov til at udbetale?

Din konto skal være verificeret, før du kan udbetale. Er din konto ikke verificeret, skal du logge ind med Nemid fra en pc, indenfor 30 dage for kontooprettelsen. Er du i tvivl, så kontakte kundesupport.

7. Er der gebyrer på udbetalinger?

Nej, det er der ikke. Modsat flere andre sider, kræver vi ingen gebyrer.

8. Hvor lang tid tager en udbetaling?

Dette afhænger af flere faktorer. Alle udbetalinger under 1.000 kr., på nær til Trustly, bliver godkendt automatisk i systemet. Alle udbetalinger over 1.000 kr. skal manuelt godkendes af vores finansafdeling. Vi godkender normalt 3 gange alle hverdage ca. kl. 9, kl. 12 og kl. 15. Udbetaler du til Trustly, vil beløbet gå ind på din konto med det samme, efter de er godkendt af vores finansafdeling. I sjældne tilfælde kan der gå op til 24 timer. Udbetaler du til kreditkort, går der typisk mellem 2-5 hverdage fra vi har godkendt udbetalingen til pengene står på din konto. Bemærk at laver du fx en udbetaling på over 1.000 kr. fredag aften, vil disse først blive godkendt mandag morgen. Behandlingstiden starter først fra det tidspunkt, hvor udbetalingen er godkendt i systemet.

9. Hvorfor er der ventetid på udbetalinger, mens indbetalinger kommer med det samme?

Indbetalingerne skal ikke godkendes manuelt i vores system, ligesom behandlingstiden mellem os og din bank sker med det samme, når du indbetaler.

10. Hvad sker der, hvis kortet jeg har udbetalt penge til, er udløbet eller blevet annulleret?

Hvis din udbetaling ikke dukker op, skal du henvende dig til vores kundesupport som så vil hjælpe dig. Hvis du får et nyt kort, kan du registrere et det på indbetalingssiden. Kundesupport kan desuden hjælpe dig med at slette tidligere registrerede kort, for at undgå forvirring.

11. Kan jeg udbetale eller overføre til andre personer end mig selv?

Nej, dette er ikke tilladt.

HJÆLP
Indbetal