Hjælp

Indbetaling

1. Hvordan kan jeg lave en indbetaling på min konto?

Klik på "Min konto" symbolet i toppen af siden og derefter på knappen "Indbetal"  til venstre, eller den lilla indbetalingsknap i højre side. Herefter kan du vælge din foretrukne indbetalingsmetode.

2. Hvor lang tid går der før en indbetaling står på min konto?

Indbetalinger vil være tilgængelige med det samme. Det kan være nødvendigt at genopfriske siden, før beløbet kan ses. Oplever du forsinkelser eller indbetalinger, der slet ikke går ind på din konto, skal du tage fat i vores kundesupport. Har du brug for hjælp så klik på "Hjælp" funktionen i højre side af skærmen.

3. Hvilke indbetalingsmetoder kan jeg anvende?

Vi opdaterer løbende vores indbetalingsmetoder. Pr. 09.12.19 kan du indbetale med kreditkort, Trustly (omgående bankoverførsel), Skrill (E-wallet), Paysafecard og Neteller. Har du brug for hjælp så klik på "Hjælp" funktionen i højre side af skærmen.

4. Vil jeg blive opkrævet et gebyr, når jeg indbetaler?

Modsat flere andre sider, opkræver vi ingen gebyrer på indbetalinger

5. Hvad er minimum/maksimum beløbet, som jeg kan indbetale?

Min. indbetaling er 150 kr., og maksimum afhænger af den enkelte indbetalingsmetode. Vær dog opmærksom på, at har du sat indbetalingsgrænser på din konto, kan du maksimalt indbetale i henhold til disse.

6. Er det muligt at sætte en daglig, ugentlig og månedlig indbetalingsgrænse?

Du er i stand til at sætte daglig, ugentlig eller månedlig indbetalingsgrænse under "min konto". Klik på "ansvarligt spil" i menuen til venstre under min konto og klik herefter på "Sæt grænser". Klik på de enkelte felter for at sætte/ændre dine grænser. Vær opmærksom på at det tager 24 timer, før øgede grænser træder i kraft. Sætter du dine grænser ned, træder de i kraft med det samme.

7. Kan jeg indbetale via bankoverførsel?

JA! Klik på 'Indbetal penge under ’Min konto’ eller via den lilla indbetalingsknap i højre side og vælg Trustly. Følg herefter vejledningen og vælg din bank. Bemærk at ikke alle banker samarbejder med Trustly, og i disse tilfælde vil det ikke være muligt at lave en bankoverførsel. Vi henviser i stedet til en af de andre indbetalingsmuligheder.

HJÆLP
Indbetal