Privatlivs Politik

PRIVATLIVSPOLITIK FOR DANSK UNDERHOLDNING LIMITED

1. INDLEDNING OG KONTAKTOPLYSNINGER
1. 1 I denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger forklarer Dansk Underholdning Limited, hvordan det sikres, at dine personoplysninger behandles på en ansvarlig måde og i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning

1.2 Politikken er designet til at hjælpe dig med at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi gør med dem. Dette er vigtigt; vi håber du vil tage tid til at læse det omhyggeligt.

1.3 Dansk Underholdning Limited er dataansvarlig og dermed ansvarlig for behandlingen af dine personlige data. Har du spørgsmål vedrørende behandlingen, er du velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesansvarlig: [dpo@mrgreen.com].

3. HVILKE PERSONOPLYSNINGER BEHANDLER VI?
Personlige data er alle oplysninger, der kan være forbundet med dig som individ. Vi behandler følgende personoplysninger:

• Navn, adresse, kontaktoplysninger, fødselsår, køn og kunde-id.
• Dokumentation som bekræfter din identitet og adresser (Feks. Nationalt ID-kort og CPR-nummer)
• Kopi af kreditkort (uden CVC-koden) og kontoudskrift og en anden persons kreditkort og kontaktinformation hvis vedkommendes kreditkort er tilknyttet din konto.
• Dine transaktioner og spilhistorik (f.eks. Login, spilfrekvens, indskud, gevinster, bonusser, spillede spil, kampagner og tjenester, du har deltaget i).
• Din korrespondance med kundeservice (mails, telefon og/eller chatsamtaler i forbindelse med enhver sag du har registreret med vores kundeservice).
• Data som hentes via sociale netværk/medier (forudsat at informationen er offentlig og du har en åben profil, det betyder at du for eksempel ikke har sat databeskyttelse på din konto.)
• Information om enheden som du anvender (for eksempel IP-adresse, operativsystem og mac-adresse).
• Information lagres via cookies. Vi anvender primært cookies med henblik på at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Cookies er små tekstfiler, som bliver lagret i browseren du besøger vores hjemmeside med. Vi bruger cookies til at gemme information om dit log ind og til at indsamle statistik over trafik på vores hjemmeside, herunder genkende tilbagevendende besøg. Såfremt du ikke ønsker at acceptere vores cookie politik, har du mulighed for at ændre dine browserindstillinger for at undgå brugen af cookies. Derudover har du også mulighed for at slette de allerede lagret cookies i dine browserindstillinger. Ønsker du vejledning til ændring af dine browserindstillinger kan den findes i browserens hjælp-funktion. Bemærk dog at funktionerne du kan benytte på vores hjemmeside bliver begrænset af at deaktivere cookies.

3. TIL HVILKE FORMÅL BEHANDLER VI DINE PERSONLIGE DATA?
Vi anvender de ovennævnte personoplysninger med det formål at:
• Administrere og håndtere vores kundeforhold, det vil sige for at kunne tilbyde dig vores spil og tjenester.
• Tilbyde forskellige værktøjer for at du skal kunne kontrollere og holde øje med dine spillevaner, for eksempel ved at sætte indbetalingsgrænser. Vi cheker også andre selvudelukkelsesregistrer (hvis det er aktuelt) for at kunne finde ud af om du har udelukket dig selv.
• At udføre operationer som er relevante for din deltagelse i vores ydelser. Også for at kunne følge op på henvendelser gennem kundservice.
• Gennemføre ‘kend-din-kunde’ undersøgelser (som for eksempel verificering af identitet, alder, adresse, og om du er en politisk udsat person) og andre undersøgelser i løbet af kundeforholdet (som for eksempel check af transaktioner ) med det formål at forhindre og begrænse svindel og overholde hvidvaskningsloven og gjældende licenskrav.
• Sende dig markedsføringsmateriale, som for eksempel information om nye tjenester eller kampagnerr som vi tror du kan være interessert i, basert på kampagner og tjenester du har vist interesse i på et tidligere tidspunkt (det vil sige som du har modtaget, læst og deltaget i eller en tjeneste du har gjort brug af.).
• Tilpasse markedsføringsmateriale og forbedre din brugeroplevelse på vores sider , ved for eksempel at anbefale relevante spil/tjenester og præsentere dig for målrettede bonustilbud og lignende. Spil tilpasning bliver baseret på din spillehistorik, kampagner du har deltaget i og tjenester du har brugt.
• Udføre statistiske analyser for at forbedre og udvikle vore nuværende spil og tjenester, og udvikle nye og spændendefunktioner. Ved udføring af analyser vil vi hovedsagelig bruge data i sammenlagt form.
• Give dig service og assistance hvis du skulle have spørsmål angående brugen af vore tjenester.

4. LOVLIGT GRUNDLAG FOR BEHANDLINGSPROCESS

4.1 Hoveddelen af de behandlinger vi laver udføres med det formål at administrere og håndtere kundeforholdet som er nødvendigt for at fuldføre den kontrakt som vi har med dig. Læs mere i regler og vilkår. https://bingosjov.dk/vilkar

4.2 Vi behandler også dine data når dette kræves af enhver licens eller lovgivning vi er underlagt, som for eksempel hvidvaskningsloven, som pålægger, at vi foretager grundig kundekontrol og følger visse procedurer for at sikre os, at vi ikke bidrager til hvidvaskning.

4.3 Når vi sender dig markedsføringsmateriale og laver statistiske analyser, er behandlingen baseret på en interessebalance, hvilket betyder at vi har en legitim interesse i at behandle dine personoplysninger (det vil sige vi har en kommerciel interesse i at sende dig relevant markedsføringsmateriale) og vi gør det på en måde som ikke krænker dit personværn. Vi har lavet vores vurdering med hensyn til vores etablerede kundeforhold og det faktum at vi bare behandler en begrænset mængde data når vi tilpasser vores tilbud og markedsføringsaktiviteter (som for eksempel alder, spillefrekvens, og transaktionshistorik).

4.4 Hvis vi ønsker at behandle data som kræver dit samtykke, vil vi bede om dit samtykke i forbindelse med den specifikke behandlingsaktivitet.
5. HVEM HAR TILGANG TIL DINE PERSONLIGE DATA?

5.1 Dine data kan deles mellem Dansk Underholdning Limiteds ansatte med det formål at udvikle og forbedre vores spil og tjenester. De kan også deles med tredjeparter som leverer tjenester til Dansk Underholdning Limited, som for eksempel IT/systemstøttetjenester og spil-leverandører. De kan også deles med tredjeparter som assisterer i en efterforskning (som for eksempel en hvidvaskningsefterforskning) med den hensigt at beskytte mod eller forhindre svindel eller andre sikkerheds/tekniske problemer. Vi kan også dele dine data med myndighederne, hvis det kræves ved lov, forskrift eller administrative afgørelser.

5.2 Hvis vi sender dine data til eksterne parter uden for EU/EØS, vil vi først sikre os, at der er et juridisk grundlag for at gøre dette (som for eksempel ved at inkludere EU-kommissionens standard dataoverføringsklausuler (som er tilgængelige på EU-kommissionens hjemmeside) i vore aftaler med de parter som får adgang til dine personlige data.

6. I HVOR LANG TID GEMMER VI DINE PERSONLIGE DATA?

På grund af krav i henhold til casino licensen, vil vi opbevare det meste af dine data så længe du er en kunde hos Dansk Underholdning Limited. I tilfælde af at du vælger at lukke din konto, vil alle data (som for eksempel hvilket segment du tilhører eller anden information som genereres for markedsføringsformål) blive slettet, med mindre det kræves ved lov eller licenskrav at vi beholder dine data. I så fald vil vi beholde dine data så længe det kræves af lovgivningen og/eller licenskrav (som for eksempel fem år efter kundeforholdet er afsluttet i henhold til vores danske spillelicens).

7. DINE RETTIGHEDER UNDER GÆLDENDE DATABESKYTTELSESLOVGIVNING

7.1 I henhold til gældende databeskyttelseslovgivning har du ret til følgende rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personlige data:

• Ret til adgang, dvs. en ret til at modtage oplysninger om, hvilke data vi behandler om dig og en kopi af de personoplysninger, der behandles.
• Ret til rettelse, dvs. en ret til at have forkert information rettet.
• Ret til sletning, dvs. få dine data slettet.
• Ret til begrænsning af behandling, dvs. en ret til at anmode om, at vores behandling er begrænset, f.eks. hvis du bestrider rigtigheden af de personoplysninger, vi behandler.
• Ret til flytning af data, dvs. en ret til at anmode om, at dine personlige data overføres fra os til et andet firma.
• Ret til at protestere mod vores behandling af dine personlige data.
• Ret til at trække dit samtykke tilbage, vil dog ikke berøre lovligheden af behandlingen på grundlag af dit samtykke, før den trækkes tilbage.
• Ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed, hvis du mener, at vores behandling ikke overholder gældende lovgivning om databeskyttelse.
7.2 Nogle af ovenstående rettigheder gælder kun i visse situationer. (for eksempel ønsket om at blive glemt, som ikke kan opfyldes i og med at vi må beholde visse personlige data (som for eksempel transaktionshistorik) på grund af opbevaringsperioder som er angivet i vores licenskrav) Hvis du gerne vil udøve nogle af dine rettigheder, bedes du kontakte os via kontaktoplysningerne ovenfor.

8. ÆNDRINGER AF DENNE PRIVATLIVSPOLITIK

Denne politik kan justeres fra tid til anden. Du vil altid finde den seneste version på vores hjemmeside. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i politikken, giver vi dig besked om sådanne ændringer, enten via e-mail og / eller ved at tilføje oplysninger om ændringerne på vores hjemmeside, før eventuelle ændringer træder i kraft.

Dato:2018-05-25
HJÆLP
Indbetal